Capabilitati

ANALITICE

Intr-o lume care se indreapta din ce in ce mai mult catre digitalizare, tehnologia produce in mod continuu cantitati de date nemaiintalnite. Cu toate informatiile disponibile la dispozitia noastra, aceasta cantitate de date ar trebui sa devina un factor important in imbunatatirea performantei. Expertii nostri va vor oferi cele mai bune instrumente pentru integrarea analizei in procesul de luare a deciziilor si pentru a construi o abordare mai strategica in fata noilor tendinte care apar.

FUZIUNI SI ACHIZITII

Fuziunile si achizitiile raman o functie de afaceri foarte complicata. O companie capabila sa identifice potentialul strategic de achizitie este, de obicei, un jucator activ pe piata achizitiilor, dar chiar si cei mai experimentati directori se confrunta cu provocari atunci cand vine vorba de crearea si mentinerea valorii in timp. Avand un plan de afaceri de fuziuni si achizitii, adaptat capabilitatilor companiei, este obligatoriu pentru a capta o valoare externa atunci cand cresterea interna este limitata. Echipa noastra va poate ajuta sa identificati oportunitati promitatoare pentru afacerea dumneavoastra, colaborand direct pentru a va asigura o crestere stabila si profitabila.

BRANDING SI POZITIONARE PE PIATA

Modul in care va pozitionati pe piata genereaza valoare si profit pentru compania dvs. Modul in care un client va percepe va poate fi vazut in numere. Tendintele si tendintele tranzactiilor reflecta modele care ar putea stimula invatarea companiei dvs. despre piata. Traducerea cu succes a datelor in actiuni strategice sporeste performanta operationala si ofera companiei dvs. o pozitie orientata spre crestere.

IMBUNATATIREA PERFORMANTEI

Piata de astazi este atat de competitiva, incat investitorii vor fi trasi la raspundere orice executiv care nu a avut performante minime nici macar in cea mai mica masura. Nu exista loc pentru erorile de pe piata. Fie ca este vorba de a reduce costurile, de a va indrepta atentia catre activitati cu valoare adaugata, de a depasi concurenta sau de a construi un plan strategic, echipa noastra este aici pentru a va ajuta sa deblocati intregul potential al companiei.

EXPANSIUNE

Una dintre cele mai importante linii de servicii este de a ajuta companiile sa isi dezvolte afacerea pe noi piete. Ne-am indreptat atentia in principal spre tarile ex-sovietice, deoarece vedem un potential semnificativ subevaluat care ar putea constitui un avantaj competitiv. Avand o lipsa de concurenta in comparatie cu tarile dezvoltate, regiunea ex-sovietica se apropie rapid, oferind noi oportunitati intreprinderilor care doresc sa intre in regiune.

ACHIZITII PUBLICE SI LICITATII

Odata cu dezvoltarea internetului, a devenit mai usor sa satisfaca nevoile publicului tinta al afacerilor contemporane. Am decis sa marcati o directie separata a promovarii si consultarii moderne a afacerilor, care va ajuta afacerea.

BUSINESS
 ridicat la un alt
   nivel    

Ce putem oferi

 • INOVARE

  Inovarea poate fi una dintre cele mai dificile cai de urmat in cadrul unei companii. Desi, de obicei, se acorda prioritate acestui subiect, se pare ca inovarea provoaca din ce in ce mai multi directori care nu reusesc sa transforme idei promitatoare intr-un profit real. Va vom ajuta sa va utilizati capacitatile actuale pentru a crea un proces de inovare strategic care va transforma o oportunitate in profituri.

 • STRATEGIE

  Combinarea abordarilor de analiza cu creativitatea ar putea duce la o strategie de succes in domeniul inovarii. Schimbarea cursului unei companii prin modificarea strategica a unor unitati de afaceri ar putea duce la o strategie de transformare de succes. Strategia ar trebui sa fie nucleul procesului de luare a deciziilor, totusi, de ce mai vedem companii care au o performanta slaba intr-o lume cu atat de multe instrumente strategice? Echipa noastra va ajuta sa evaluati optiunile interne si externe pentru a creste productivitatea si pentru a construi o abordare mai eficienta.

 • OPERATIUNI

  Schimbarea tehnologica care a aparut in ultimul deceniu a creat un mediu de afaceri care impune imbunatatiri rapide si constante pentru a tine pasul cu tendintele pietei. Descoperirea inteligentei artificiale, big data si digitalizarea au reimaginat modul in care ar trebui sa arate eficienta. Pentru a avea un avantaj competitiv astazi, o companie trebuie sa-si restructureze procesele interne pentru a oferi totul mai rapid si mai inteligent decat competitorii lor. Cresterea productivitatii a devenit o prioritate imediata pentru directorii din intreaga lume nu numai impotriva competitorilor din aceeasi industrie, dar si intre industrii.

 • TRANSFORMARE

  Transformarea unei companii, mai ales a uneia care a avut rezultate bune pana in prezent, poate fi o decizie care ii poate face pe directori sa tremure. Vin momente intr-o companie in care managementul ar trebui sa isi asculte instinctul strategic si sa schimbe traiectoria afacerii, de la performante bune, pentru a oferi rezultate revolutionare. Echipa noastra este aici pentru a ghida evaluarea capabilitatilor dvs. si pentru a va oferi instrumentele si expertiza necesara pentru a va duce compania la nivelul urmator.