Industrii

Energie

Sectorul energetic este provocat astazi de atatia factori diferiti, cum ar fi reglementarile stricte si punerea in aplicare a acestora, schimbarile strategice ale competitorilor, volatilitatea crescuta a preturilor si diverse alte provocari care depasesc puterea unei companii de a se adapta rapid si eficient. Avand un plan de afaceri cu risc scazut si durabil, adaptat capabilitatilor dvs., v-ar putea oferi o crestere durabila.

Asigurari

Industria asigurarilor a parcurs un drum lung de servire a clientilor din toate domeniile demografice. Dar cum pot companiile de asigurari sa tina pasul cu astfel de nevoi si asteptari care se schimba rapid? Utilizarea analizelor si a strategiei poate imbunatati performanta, dar pentru a prospera intr-un astfel de mediu in rapida schimbare, trebuie sa intelegeti comportamentele consumatorilor si sa construiti un model de afaceri inovator.

Sectorul public

Inteligenta artificiala, robotii colaborativi si invatarea sistemelor par a fi atat de departe de sectorul public acum. De ce dureaza atat de mult timp ca sectorul public sa se adapteze la digitalizare? imbatranirea fortei de munca actuale si lipsa stimulentelor pastreaza performanta institutiilor guvernamentale la nivel scazut. Folosirea cunostintelor existente din sectorul privat ar putea schimba imaginea sectorului public catre una pozitiva, din punct de vedere social si economic. Dorinta de adaptare ar putea crea cu usurinta un impact in perceptia sociala, iar cand imaginea unor institutii publice s-ar schimba, ar atrage talente tinere si mai bine pregatite in scena sectorului public.

Sanatate

Furnizorii de servicii medicale ar trebui sa fie competitivi in ceea ce priveste costurile. Dar pe piata de astazi, pretul nu mai este factorul primar in luarea deciziilor. Inovarea, consolidarea relatiilor si furnizarea de servicii mai bune la costuri mai mici par a fi raportul perfect atunci cand vine vorba de satisfacerea asteptarilor consumatorilor. Tehnologia avansata si instrumentele, impreuna cu concentrarea financiara mare asupra industriei de sanatate ar putea aduce companiei dvs. agilitatea de a deveni mai pozitionata mai strategic pe piata.

Marketing si Vanzari

Digitalizarea a transformat complet marketingul. Printre multe altele, avem internetul, aplicatiile, tehnologia si platformele sociale care decid soarta unei campanii, a unui produs sau a unui serviciu cu un singur clic in zilele noastre. Avem campanii de succes pe Instagram cu costuri mult mai mici fata de o campanie internationala mare, care costa milioane, dar totusi, impactul ar putea fi acelasi. Cum poate fi posibil? Strategia si cantitatea de date sunt un imperativ de afaceri care decide modul in care continutul este consumat si perceput. Suntem aici pentru a va ajuta sa va deblocati creativitatea strategica intr-un plan de afaceri cu risc scazut si cu un nivel ridicat de returnare.

Vanzari

Comerciantii au fost intotdeauna rebelii pietei. Schimbarea nu i-a speriat, deoarece schimbari rapide in comportamentul consumatorilor nu sunt nimic nou in aceasta industrie. in aceasta afacere in mod particular, exista o proporĊ£ie de aur: modul in care schimbarea afecteaza afacerea, cat de mult se poate inova si modul in care se poate utiliza analiza pentru a traduce cifre in actiuni strategice. Majoritatea comerciantilor en- detail se bucura de cantitati semnificative de date, dar totusi, exista o multime de directori care nu pot sa isi inteleaga pe deplin clientii. Echipa noastra este aici pentru a va ajuta sa construiti o abordare mai orientata catre clienti, adaptata intelegerilor dvs.

Tehnologia informatiei

Utilizarea tehnologiei de catre o companie ar trebui sa fie pentru a facilita punerea in aplicare a obiectivelor de afaceri si pentru a fi un instrument de sprijin in reflectarea nucleului strategic al companiei. Noua generatie de software creste capacitatile unei companii si conducerea ar trebui sa se concentreze pe a fi actualizata cu noua tehnologie pentru a crea rezultate operationale durabile.

Media si Divertisment

Deblocarea cresterii intr-un mediu digital intr-o industrie extrem de competitiva este o provocare. Era tehnologiei nu este inamicul, deoarece aduce instrumente puternice, cum ar fi analizele avansate si cantitatile multi-structurate de date. Companiile media si de divertisment au crescut atat de mult incat au inceput sa depaseasca granitele dintre industrii. Fie ca va diversificati agenda, introducand noi canale, fie ca doriti sa fiti inovatori in oferta dvs. si multe altele, echipa noastra este aici pentru a evidentia noi oportunitati pentru afacerea dvs.

Nevoi sociale

Societatea a imbratisat astazi corectitudinea politica si toleranta mai mult decat oricand in trecut, ceea ce se traduce, in acest caz, intr-o nevoie de educatie sociala. Adaugarea incluziunii in operatiunile dvs. ar putea aduce companiei dvs. un avantaj competitiv care s-ar putea transforma in crestere. Cresterea productivitatii angajatilor si a nivelurilor de motivare reprezinta factori decizionali in performanta generala a companiei. Un mediu mai favorabil incluziunii ar putea atrage cu usurinta talente educate, care rezoneaza mai mult cu astfel de concepte. Echipa noastra este aici pentru a va ajuta sa identificati o tema in care sa va implicati activ pentru a satisface nevoile prezentului, fara a compromite bunastarea generatiilor.

Infrastructura

Infrastructura este una dintre industriile care ar putea beneficia de digitalizare. Transformarea structurii costurilor si imbunatatirea operatiunilor conduc la o performanta operationala mai buna si la o profitabilitate sporita. Cat de rapid si eficient din punct de vedere al costurilor puteti livra proiecte in comparatie cu concurentii dvs.? Echipa noastra utilizeaza noi instrumente tehnologice care dezvaluie pasii practici de imbunatatire a profitabilitatii si a cresterii economice.

Petrol si gaze

Preturile scazute, provocarile geopolitice si de reglementare au creat o reactie in lant in ceea ce priveste investitiile si oportunitatile de dezvoltare. Pozitionarea strategica a capitalului dvs., astfel incat acesta sa aiba un rezultat cuantificabil al profitabilitatii, prin determinarea cresterii marjelor reale ar putea diferentia compania dvs. de competitorii dvs. Echipa noastra va poate ajuta sa evaluati oportunitatile de piata si sa dezvoltati o schema inovatoare pentru reducerea costurilor, generarea de noi abilitati tehnologice, dobandirea fortei de munca adecvate si explorarea alternativelor de piata.

Transport si Logistica

Transportul si Logistica ar putea fi una dintre cele mai dinamice industrii. Costurile volatile ale combustibilului, necesitatea de a imbunatati in mod constant sistemele de tarifare si programele stricte sunt doar cateva dintre provocarile pe care companiile le abordeaza in fiecare zi. Transformarea este o imperativa a afacerii, alaturi de o abordare bazata pe client, care dezvaluie intelegeri valoroase. Odata cu cresterea rapida a mediilor sociale si a comertului electronic, piata in cele din urma lucreaza in favoarea companiilor, ajutandu-i sa-si evalueze mai bine pozitia si sa-si foloseasca capacitatile intr-un mod mult mai strategic.